Щоденною нашою роботою є розробка та комплектація корпоративних, домашніх та комерційних тренажерних залів

   1. Ми комплектуємо тренажерні зали та фітнес-клуби по всій Україні, виїжджаємо на сервісне обслуговування, допоможемо з оптимальним вибором.
   2. Робимо комп'ютерне планування приміщення за зонами: тренажерний зал, кардіо зона, зали групових програм тощо.
   3. Накопичений досвід успішної роботи та знання, дозволяють нам забезпечувати безперебійну роботу професійного обладнання відомих найкращих світових та національних виробників.
   4. Консультуємо щодо ефективних рішень для клубів, а також підбираємо оптимальні варіанти обладнання з урахуванням індивідуальних потреб.
   5. Ми допоможемо створити унікальне середовище для тренувань із відображенням духу клубу та прагнень вашого бізнесу. Підберемо обладнання для фітнес-центру, використовуючи комплексний підхід до проектування клубу, що поєднує у собі заняття у тренажерному залі, різні групові тренування, фітнес-тестування та зони спа. Професійні тренажери, мотивуюче середовище та прибуток з кожного квадратного метра чекають на вас. Ефективний фітнес-клуб вирізняє можливість отримання прибутку з кожного квадратного метра при мінімумі витрат. Низка власних розробок, а також світовий досвід фітнес-індустрії дозволили нам виявити взаємодіючі компоненти!



Прорахунок обладнання та консультацію щодо домашнього чи корпоративного залу можна замовити, написавши нам на Viber, WhatsUpp або Telegramm +380676006688



Наші роботи:

 
 
Домашній зал, Київська область
Вернуться назад