Як вибрати шведську стінку?

Кожен малюк мріє про свою кімнаті, про своєму маленькому затишному куточку, а батько хоче, щоб його дитина був щасливий і здоровий. Об'єднавши ці бажання, можна прийти до пошуку та купівлі спортивного дитячого куточка. Дитина буде із задоволенням проводити вільний час на тренажері, грати з друзями в різноманітні ігри, зміцнювати м'язи тіла і здоров'я. Більш того, шведська стінка дозволяє дитині пізнавати навколишній світ, всебічно розвиваючи кругозір.
Як вибрати шведську стінку?
Купуючи підвісний спортивний комплекс, ви забезпечите гармонійний розвиток дитини не тільки у фізичному, а й у емоційному плані. Включивши цю конструкцію в інтер'єр кімнати малюка, Ви можете бути спокійні за його здоров'я і безпеку.

Спортивні дитячі комплекси є збірно-розбірними каркасними конструкціями (залежить від комплектації) - Т-образного, Г-образного або П-образного типу. Призначаються вони для установки будинку в будь-яких навіть невеликих приміщеннях. Компактні моделі займають не більше одного квадратного метра площі.

Щасливим володарям просторої квартири можна встановити вдома тренувальний куточок для фізичного розвитку абсолютно будь-якій комплектації, тут існує маса варіантів. Вони є так званими міні-спорткомплексу, обладнаними шведською стінкою, мотузяними сходами, турніком, трапецією, канатом і гімнастичними кільцями. При бажанні, дитячий спортивний комплекс можна доповнити боксерської грушею, гойдалками, кільцями та іншими додатковими аксесуарами.

Встановлювати дитячий майданчик бажано в окремо виділеної кутовий зоні з міцної і немаркою обробкою стін. Ідеально підійдуть стіни, оброблені наприклад пробкою, декоративною штукатуркою або з пластиковими панелями. Основна частина дитячих шведських стінок встановлюється між підлогою та стелею враспор, проте є і моделі, що кріпляться до стіни. Завжди можна вибрати модель необхідної комплектації, залишаючи в кімнаті необхідні меблі і простір для ігор з однолітками.

Возврат к списку