Як вибрати батут із захисною сіткою і сходами?

Бракує часу на спорт? Тоді вам просто необхідно придбати батут! Батут - це не просто розвага, це ще і спортивний снаряд. Встановіть у себе вдома батут із захисною сіткою і сходами і ви не помітите, як розважаючись і граючи з дітьми, зможете підтягнути свою фігуру. Зацікавлені? Тоді давайте розберемося, чому ж саме батут із захисною сіткою і сходами?
Як вибрати батут із захисною сіткою і сходами?
Основні переваги:
Батути, мають захисну сітку і сходи, стануть ідеальним варіантом для дітей і дорослих. Вони мають цілу низку переваг:
Захисна сітка не дозволить дитині або дорослому вилетіти за межі батута. Така сітка захистить вас і вашу сім'ю від небажаних травм.
Завдяки сходах ви і ваші діти без зусиль зможуть піднятися на батут.
Величезний діапазон розмірів і ціни на ці вироби теж не може не радувати.

Але все ж, як же вибрати відповідний батут з сіткою і сходами? Для цього вам потрібно відповісти на кілька запитань.

Основним питанням є те, для кого ви купуєте батут? Якщо цей спортивний інвентар купується для дітей, то він, безсумнівно, повинен бути безпечним. Тоді слід приділити особливу увагу матеріалу стрибкової поверхні, вона повинна бути виготовлена ​​з міцного матеріалу і бути максимально екологічно чистою. Також, якщо батут купується для маленьких дітей, не варто залишати без уваги і наявність додаткових фіксаторів, які не дозволять дитині самостійно відкрити вхід.
Щоб на батут легко було піднятися, дітям необхідна сходи. Саме завдяки сходах ви можете, не турбується про те, як ваш малюк підніметься на цей чудо-снаряд.

Другим, але не менш важливим питанням є: «Як же вибрати відмінний батут?» Вибираючи батут, слід звернути особливу увагу на раму, яка повинна бути гальванізована з двох сторін. Завдяки гальванізування батут буде захищений від корозії металу, що дозволить йому прослужити вам не один рік. Гальванізовані рами батутів встановлюються на більш дорогі моделі. Якщо ви хочете поставити батут в приміщенні, то вам достатньо буде придбати виріб з оцинкованої рамою, це збереже ваш бюджет від зайвих витрат.
Ще одне питання, яке стоїть собі поставити перед покупкою: «Де буде стояти батут?» Якщо ви плануєте встановити виріб на вулиці, то тут немає ніяких обмежень щодо розмірів, можна ставити і батут діаметром до 5 м. Але, що якщо ви плануєте встановити його будинку? Тут необхідно відштовхуватися від розмірів приміщення, де планується установка вироби. Відмінним варіантом для установки будинку стане батут діаметром від 1.5 до 3 м.
Не варто забувати і про максимальну вагу, який може витримати батут. Тут все залежить безпосередньо від діаметра батута, чим він вищий, тим більше витримує виріб. В цілому, допустима вага коливається від 60 до 500 кг.

При виборі даного спортивного снаряда не варто забувати і про те, що сітка, яка захистить дітей від випадання, повинна бути міцною і добре кріпитися до стійок батута. Найбезпечнішими вважаються снаряди, які мають 3 кріплення сіткі: зовнішнє, кріплення до стійки карабінами і захисну блискавку.
Також, якщо ви плануєте встановити батут на вулиці, то вам слід подбати про захист від ультрафіолетових променів. Найкраще придбати снаряд, у якого зверху, також як і з боків, встановлена ​​мережа, яка захистить вас і ваших дітей від прямого попадання ультрафіолету.

Виробників батутів дуже багато: Hastings, Berg, Clear Fit, Hegen, Oxygen, SpringFree - і це далеко не весь список. Всі пружини батутів заховані безпосередньо під стрибкової поверхнею. Матеріали, з яких виконана сітка, дуже міцні, що не дозволяє їй розходитися. Максимально допустима вага для таких спортивних снарядів дорівнює 500 кг, а термін служби досягає 10 років!

Возврат к списку