Як вибрати міні батут?

Хочете, щоб ваша дитина весело проводив час і при цьому розвивався фізично? Тоді придбайте міні-батут. Варто відзначити, що це не тільки відмінний спосіб добре провести час, адже батут також є відмінним спортивним снарядом. Але як же вибрати міні батут і чим при цьому керуватися, щоб дитина не тільки весело, але і безпечно проводив час?
Як вибрати міні батут?
Де можна використовувати міні батут?

Міні-батути були розроблені спеціально для експлуатації всередині приміщення. Саме тому ви можете сміливо встановлювати даний спортивний снаряд у себе в квартирі, незважаючи навіть на те, що у вас невисокі стелі.

Хочете придбати міні-батут, щоб потім можна було з ним виїжджати на природу? Тоді зверніть увагу на міні батут складаний, який можна буде з легкістю скласти і помістити в багажник автомобіля. При виборі такого батута обов'язково звертайте увагу на те, як згинаються і розгинаються ніжки. У комплекті зі складним батутом вам повинні обов'язково видати спеціальну сумку-чохол.

Параметри міні-батута

При виборі міні-батута в першу чергу звертайте увагу на раму, яка повинна бути обов'язково гальванізована. Завдяки цьому батут не піддасться впливу будь-яких погодних умов - і, відповідно, прослужить вам набагато довше.

Але, варто враховувати, що ціна на такий міні-батут буде досить високою. Саме тому, якщо ви плануєте використовувати батут тільки в приміщенні, то зверніть увагу на більш дешеві моделі батутів. Рами в даному випадку у снаряда будуть просто оцинкованими і, відповідно, схильні до різного роду корозій. Тому такі батути дозволено використовувати тільки в приміщенні.

Наступним фактором, на який варто звернути увагу - це розмір батута. Якщо ви плануєте використовувати його на вулиці, то з розмірами не повинно виникати жодних проблем. Однак, для експлуатації в приміщенні якнайкраще підійдуть батут з невеликим діаметром.

Зверніть увагу і на те, що стрибкових полотно на батуті має бути дуже міцним, еластичним і не мати будь-яких дефектів.

Кому можна стрибати на міні батуті?

Якісні міні-батути здатні витримати навантаження до 100 кг, саме тому ви і самі можете стрибати на батуті разом зі своєю дитиною. Якщо ви ставите метою схуднути в найкоротші терміни, то придбання міні-батута - дуже підходяще рішення.

У нашому інтернет-магазині можна купити міні-батути різних розмірів і від різних виробників. Вивчайте каталог і вибирайте!

Возврат к списку