Як вибрати віброплатформу?

Ні для кого сьогодні вже не секрет, що є багато способів схуднути. Кому-то цікавий біг підтюпцем, кому-то тягати залізо, ну, а для кого-то найбільш підходящий варіант - фітнес. Давайте поговоримо про чудесне тренажері, який об'єднує в собі безліч переваг - він називається "віброплатформа".
Як вибрати віброплатформу?
Головний ефект застосування даного тренажера - в посиленні ефекту після тренування. Він сприяє спалюванню зайвої жирової маси тіла, тонізує шкіру, покращує кровообіг, а також надає позитивний ефект на нервову систему людини. Існує величезна кількість віброплатформа, купити які, можна в нашому інтернет-магазині. Ці моделі відрізняються набором функцій і особливостями будови, тому корисно знати основні критерії вибору.

Існує кілька типів віброплатформ:
Горизонтальні - створені для впливу на все тіло людини. У суті більше нагадують бігові доріжки. Чи не є поширеними, і мало хто ними користується.
Вертикальні - найпоширеніші, впливають на ступні ніг, звідки надходять імпульси на інші частини тіла, охоплюючи тим самим весь організм.
Найпоширеніший варіант - вертикальні віброплатформи. Складаються вони з самої платформи, в якій знаходиться двигун, який посилає імпульси, стійки або без неї, також, іноді в комплект поставки входять еспандер і стрічки для занять.

критерії вибору

Вибираючи модель, слід враховувати наступні параметри: потужність двигуна, максимальна вага користувача, матеріали, з яких виготовлений тренажер, наявність вбудованого дисплея і програм тренувань. Крім того, для багатьох важливою є можливість створення своїх програм, підстроєних особисто під себе. Має сенс також дізнатися, чи є в комплекті додаткові елементи (еспандер, стрічки).

Самі основні характеристики віброплатформ - на яку вагу користувача вони розраховані і з яких матеріалів виготовлені. Корпус віброплатформи може бути зроблений з дерева, металу і пластика. Існують моделі з особливим синтетичним покриттям, що забезпечує надійне зчеплення з тілом, що створює спеціальні умови для ідеально комфортної роботи.

Не варто забувати, що такий тренажер має деякі протипоказання - його не можна використовувати вагітним жінкам, при проблемах з серцево - судинною системою, при цукровому діабеті, при онкологічних захворюваннях і тд. Якщо ви маєте намір придбати віброплатформу для схуднення, ви з легкістю зможете зробити це в нашому інтернет-магазині. Адже у нас представлені найрізноманітніші моделі - від недорогих і порівняно простих, до багатофункціональних солідних пристроїв.

Возврат к списку