Як вибрати аерохокей?

Аерохокей - захоплююча гра, яка останнім часом набула шаленої популярності і припала до душі не лише дітям, а й дорослим. За Аерохокей влаштовують навіть змагання, причому число охочих часто дуже велике. Всі варіанти аерохоккея, купити які можна в нашому інтернет-магазині, мають найвищу якість і гідні характеристики.
Як вибрати аерохокей?
Так що ж це таке - аерохокей?

Ця гра з'явилася в кінці 1960-х років в США, і була розроблена інженерами компанії Brunswick. Завдання перед ними стояли, звичайно ж, інші. Два інженера займалися проблемами тестування систем циркуляції повітря, і для цього побудували спеціальний стіл, з великою кількістю різних отворів в його поверхні.

У перервах співробітники компанії звикли грати за цим столом в хокей, використовуючи, при цьому дві біти і шайбу, використовуючи численні отвори в самому столі, через які циркулював повітря. Циркулює повітря зменшував тертя шайби об стіл, збільшуючи швидкість гри. Ідея такого повітряного столу і лягла в основу майбутньої гри.

Гра набула особливої ​​популярності завдяки своїй універсальності і компактності. У неї можна грати в квартирі, на дачі, в офісі - в будь-якому місці, де можна розмістити настільний аерохокей.

Сучасний аерохокей можна назвати справжнім спортивним тренажером. Гра вимагає від учасників не тільки швидкості реакції, але справжніх фізичних навантажень. Якщо порівнювати цю гру зі звичайним велотренажером, то в даному випадку, займатися такою розвантаженням буде значно цікавіше, наприклад, в офісі в перервах між роботою.

Параметри і різновиди:

Столи для аерохоккея бувають самих різних розмірів. За рідкісним винятком, це і є основною характеристикою при покупці. Наприклад, для гри в квартирі підійде модель з невеликим ігровим полем, а для котеджу або дачі можна вибрати що-небудь побільше.

Вартість моделі безпосередньо залежить від розмірів ігрового поля. Також на ціну впливає комплектація ігрового столу і матеріал ігрової поверхні. Поверхня, виготовлена ​​з ламінованого пластику, є досить міцною, але і вартість такого набору буде вище. Деякі дорогі моделі оснащуються деталями з нержавіючої сталі.

Крім перерахованих характеристик, ціна аерохоккея залежить від набору аксесуарів, які входять в комплектацію. Наприклад, модель може бути обладнана електронним лічильником забитих і пропущених очок. Обладнуються моделі і звуковим супроводом. Про пропущеному голі гравцям повідомить звуковий сигнал. Деякі моделі оснащені електронним табло, на якому можна подивитися поточний рахунок.

Крім професійних, клубних, звичайних домашніх моделей, існує велика різноманітність моделей для дітей різного віку. Якщо «дорослі» моделі мають електричне живлення, як правило, в 220 вольт, «дитячі» моделі живляться від кількох звичайних батарейок. Як правило, такі моделі призначені для дітей від 4-х до 11 років.

Таким чином, придбати аерохокей не представляє особливої ​​складності. У нашому інтернет-магазині присутні моделі на будь-який смак за доступними цінами. Від суто професійних і домашніх моделей, до звичайної дитячої недорогий іграшки.

Вам варто лише визначитися, що саме вам потрібно і для чого.

Возврат к списку