Як вибрати каркасний басейн?

Жоден відпочинок в літній період не можна уявити без занурення в освіжаючу прохолодну воду. Але не у всіх є можливість і час з'їздити в теплі країни, або просто безтурботно провести час на березі довколишнього озера або на річки. Саме тому, все більшою популярністю користуються каркасні басейни. Бажаєте придбати каркасний басейн для дачі найкращої якості? Тоді прочитайте про декілька нюансів, які корисно знати.
Як вибрати каркасний басейн?
Конструкція і типологія:

Підставою для збирання і розбирання каркасного басейну служить його каркас. Існує всього 2 типи збірних конструкцій: листові і стрижневі. Купити каркасні басейни можна як для сім'ї, так і для використання в організаціях. При виборі конкретної моделі варто враховувати, що листової каркас вважається краще, адже по периметру такого басейну розташовуються ПВХ листи.

У стрижневих каркасів ви виявите лише металеві прути і верхній обід. Ви можете бути впевнені в їх довговічності і надійності. Моделі оснащені безпечними і міцними сходами для зручності. До різновидів каркасних моделей можна віднести як сезонні, так і морозостійкі басейни.

Зрозуміло, каркасні басейни розрізняються також і за розмірами. Існують як невеликі басейни для дітей, так і величезні, масивні басейни зі сталевим каркасом. Спершу можна буде визначити площу місця, де буде стояти басейн, а потім лише приступати до замовлення.

Oсновні переваги:

Перш за все - це відносно низька ціна каркасних басейнів, легкість складання, висока міцність матеріалів, зручна система зливу води і можливість швидкого та легкого прибирання басейнів. Всі ці пункти, безумовно, актуальні для власників заміських ділянок. Якщо у вас немає великих фінансових можливостей, то каркасний басейн для дачі та садиб це саме те, що вам необхідно. Зручність і простота збірки, а також невеликі розміри конструкцій дозволяють спорудити басейн, як на ділянці, так і в приміщенні.

Наповнення і заміна води в каркасних басейнах також не викликає ніяких труднощів. Ви дуже легко зможете наповнити басейн за допомогою насоса, який у багатьох моделях входить в комплект поставки.

Ретельно підібраний каркасний басейн прекрасно доповнить ландшафт будь-якої ділянки, гармонируя з іншими його елементами.

Возврат к списку