Як вибрати надувний басейн?

У літній період всі ми намагаємося вибратися на природу, прагнучи в спекотний літній день зануритися в приємно-прохолодну воду на березі мальовничої водойми. Але не у всіх видається така можливість. Оперативно вирішити цю проблему дозволить надувний басейн, купити різні варіанти якого, ви можете в нашому інтернет-магазині сайті.
Як вибрати надувний басейн?
Плавання в басейні сприятливо впливає на імунітет, судини і нервову систему. Крім того, водні процедури в басейні забезпечують безпеку для маленьких дітей, які так люблять плескатися у воді. Саме тому багато батьків намагаються придбати надувний басейн. Він дуже зручний для дітей ще й тим, що м'які бортики дозволяють не турбуватися про удари об корпус. Багато моделей оснащені системою швидкого нагріву води, що дозволяє легко використовувати басейн навіть у прохолодну погоду.

Зручно і те, що такий басейн швидке приводиться в робочий стан - вже через 10 хвилин його можна наповнювати водою. І, навпаки, при бажанні ви зможете миттєво зібрати або перенести його.

Конструкція і різновиди:

Сучасні виробники виготовляють надувні басейни з міцного поливинилхлоридного (ПВХ) матеріалу. Між шарами ПВХ утворюються порожнечі, куди і закачується повітря. Матеріал здатний довгий час утримувати повітря і виключає можливість протікання. Басейни відрізняються також габаритами, формою, забарвленням і способом надування. До речі, для деяких моделей потрібно надути лише верхнє бортове кільце, дно ж залишається надутим.

Установка, використання і догляд:

Для установки басейну необхідно попередньо вибрати місце. Поверхня землі повинна бути твердою і рівною, без ухилу. Якщо ви встановлюєте басейн в будинку, то враховуйте відстань від електроприладів і розеток.

Маленькі басейни можна наповнювати самостійно, за допомогою тари з водою, а великі - за допомогою насосів. При замовленні великого басейну переконайтеся, що в ньому є спеціальний клапан для зливу. Подбайте, щоб у комплекті був насос і зручні сходи із захистом від ковзання на сходинках. Адже якщо ви вирішили купити надувний басейн великих габаритів, то сходи просто необхідна для зручності заходу в басейн. Цей фактор особливо важливий для літніх людей і дітей.

Для очищення води в басейнах використовуються спеціальні антисептичні засоби, які просто необхідні, якщо ви дбаєте про гігієну вашої родини. Також, як додатковий аксесуар, ви можете придбати захисний тент для басейну, який надійно захистить воду від попадання небажаного сміття, а також від тварин.

Возврат к списку