Як вибрати тренажер для преса?

Для того, щоб придбати привабливу фігуру, існує достатня кількість різних вправ. Але набагато ефективніше, а ще й набагато цікавіше і приємніше, використовувати для цієї мети спеціальні тренажери для преса. Тренажер для преса купити нині не проблема. Це можна зробити в нашому інтернет - магазині, причому товар доставлять прямо додому.
Як вибрати тренажер для преса?
Дуже важливо правильно підібрати модель. Тренажер для преса повинен бути зручний в експлуатації, компактний, мати можливість варіювати навантаження, якщо планується використання його і іншими членами сім'ї. Тренажери для преса ціна тут теж важлива.

Різновиди:
Розрізняють домашні та професійні моделі. Професійний тренажер є масивний і багатофункціональний агрегат, який до того ж коштує зовсім недешево, та й в невеликій квартирі його розмістити досить проблематично. Вправи на ньому бажано виконувати під контролем професійного тренера. У цьому випадку простіше придбати абонемент в спортзал.

У домашньому використанні відмінним варіантом буде лава для преса. Вона включає в себе металеві профілі, які мають м'яку накладку для голови і валик для ніг. Її головна позитивна відмінність - це компактність, після занять її можна скласти. У лави регулюється рівень нахилу. А це означає, що змінюється і рівень навантаження. Дуже популярний останнім часом серед домашніх тренажерів гімнастичний м'яч. Вправи з м'ячем не тільки зміцнюють м'язи черевного преса, а й коригує поставу. Ринок пропонує величезний вибір м'ячів різних кольорів і розмірів.

Ролик для преса - один з найбільш малогабаритних тренажерів. При виконанні вправ з допомогою ролика задіюються м'язи черевного преса. Але все ж, в основному навантаження йде на верхній плечовий пояс і руки. До того ж є ряд медичних протипоказань у використанні цього тренажера.

Ще один різновид тренажерів для зміцнення м'язів преса - це електроміостимулятори. Принцип його дії досить простий - за допомогою електродів через шкіру до м'язів передаються слабкі імпульси, в результаті чого відбувається підтягування м'язів. Апарат мобільний, компактний і приємний у використанні. Незважаючи на всі свої плюси, такий тренажер не може замінити тренування і регулярні вправи. Його використання потрібно чергувати з повноцінними заняттями. Крім того, є деякі протипоказання до застосування.

Щоб з'ясувати який же все-таки тренажер буде більш підходящим, бажано порівняти його характеристики, відвідавши різні сторінки нашого сайту. Тоді ви зможете придбати найбільш підходящий для себе варіант. Пам'ятайте, що легко і швидко скинути обтяжливі кілограми і придбати гарну фігуру - це не більше, ніж рекламний хід з метою залучення покупців. Потрібно розуміти, що гарна постава, підтягнутий живіт досягаються цілим комплексом заходів. Це і повноцінне харчування, і систематичні вправи по накачиванию преса, і фізичні навантаження. І тоді в дзеркало стане приємно подивитися.

Возврат к списку